Klasse
4H Irsk rød
Brygget
28. desember 2015
Flasket
14. januar 2016
Alkoholstyrke
5,4%
Farve (EBC)
28
OG/FG
1,053 / 1,014
Bitterhet (IBU)
22,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
185,0l
Mengde ferdig øl
170,0l
Gjærbare ingredienser

25 kg Lys Munchener
4,9 kg Melanoidin
6,6 kg Red X
1,7 kg Lys Karamell
0,4 kg Roasted

Humle og krydder

160 g Northern Brewer 60 min.
100 g East Kent Golding 10 min.

Andre ingredienser

5 g Protafloc 15 min. kok.
Brewers Clarex i gjæringskar.
Klarin av ferdig øl med Superkleer/Magicol 250AS

Meskeinformasjon

Mesk 64 gr.C i 90 min.
Utmesk 78 gr.C 15 min.

Gjærtype

Mangrove Jacks M07

Gjærmengde

70 gram.

Informasjon om gjæring

Startet gjæring på 18 gr.C
Økte temp. til 19 gr.C etter 4 dgr.
Økte til 21 gr.C siste uke.

Kommentarer

Dato for flasketapping er egentlig dato for fattapping. flasker ble mottrykksfylt 2016-08-22.


[BBcode]