Klasse
1D Tysk pilsener
Brygget
16. september 2016
Flasket
14. oktober 2016
Alkoholstyrke
5,5%
Farve (EBC)
11,4
OG/FG
1,053 / 1,012
Bitterhet (IBU)
32,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
50,0l
Mengde ferdig øl
50,0l
Gjærbare ingredienser

9.900 kg Pilsner (84.48%)
0.606 kg Carapils (Dextrine) (5.17%)
0.606 kg Melanoidin (5.17%)
0.606 kg Munich I (5.17%)

Humle og krydder

90.0 g Hallertau Mittlefrueh Pellet (6.3% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (1.8 g/L)
25.0 g Hallertau Mittlefrueh Pellet (6.3% Alpha) @ 15 Minutes (Boil) (0.5 g/L)
25.0 g Hallertau Mittlefrueh Pellet (6.3% Alpha) @ 1 Minutes (Boil) (0.5 g/L)

Andre ingredienser

1.0 stk Whirlfloc Tablet @ 15 Minutes (Boil)
1.0 ts Yeast Nutrient @ 15 Minutes (Boil)

Meskeinformasjon

60 min @ 60 grader
40 min @ 78 grader

Gjærtype

WLP830

Gjærmengde

iht mrmalty

Informasjon om gjæring

Primary: 21 days @ 6° C
Secondary: 7 days @ 15° C

Kommentarer


[BBcode]