Klasse
2E Mørk tsjekkisk lager
Brygget
27. januar 2013
Flasket
21. februar 2013
Alkoholstyrke
5,0%
Farve (EBC)
0
OG/FG
1052 / 1012
Bitterhet (IBU)
25,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
54,0l
Mengde ferdig øl
46,0l
Gjærbare ingredienser

9,50 kg Weyermann Pilsner
1,30 kg Caramunich Malt
1,30 kg Munich Malt - 10L
0,25 kg Chocolate Malt

Humle og krydder

100,00 gm Saaz [4,00 %] (60 min)
50,00 gm Saaz [4,00 %] (20 min)
25,00 gm Saaz [4,00 %] (5 min)

Andre ingredienser

2,00 tsp Irish Moss i koketank 10 min før slutt
2 stk Servomyces i koketank 10 min før slutt

Meskeinformasjon

90 minutter ved 67C
2 spisesjeer 5.2 Stabiliser i mesketanken

Gjærtype

Fermentis S-23

Gjærmengde

Gjenbruk fra Pilsner brygg

Informasjon om gjæring

2 uker ved 9C

Kommentarer


[BBcode]