Maris Otter Pale Malt 5 EBC 6200 g
Amber Malt 45 EBC 400 g
Cara Red 40 EBC 100 g
Crystal Malt 150 EBC 700 g
Special B 300 EBC 400 g
Black Strap melasse 100 EBC 100 g
Simcoe 13% alpha 8 g 60 minutes
East Kent Golding 6% alpha 20 g 15 minutes
East Kent Golding 6% alpha 20 g 1 minutes
East Kent Golding 6% alpha 45 g 60 minutes
Irish Moss tilsatt 15 minutter før kokeslutt.
67 grader i 90 minutter. No-sparge.
Wyeast 1968
To pakker i en to liters-starter.
Gjæret på 19 grader i 18 dager. Lagret på 10 grader i fem måneder.
Kokte i to timer. Tok av tre liter fra vørteren og kokte ned til ca. en halvliter.
Andre medbryggere: Pål Rolfsen, Bjarke Vang, Simon Appelblad.