Klasse
4E Amerikansk pale ale
Brygget
23. januar 2016
Flasket
6. februar 2016
Alkoholstyrke
5,9%
Farve (EBC)
19,1
OG/FG
1,054 / 1,009
Bitterhet (IBU)
29,6 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
24,0l
Gjærbare ingredienser

5.4kg Maris Otter
.7kg Hvete malt
.5kg Vienna malt
.4kg Caravienna malt
.13kg Acidulated malt
.08kg Brun malt

Humle og krydder

15g - Warrior (60min)
20g - Equinox (5min)
20g - Motueka (5min)
40g - Equinox (hopstand - 30min)
40g - Motueka (hopstand - 30min)
40g - Equinox (tørrhumle - 5 dager)
40g - Motueka (tørrhumle - 5 dager)

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

21L - 67c i 30 minutter. La den sinke ned til 65c siste 30 min.
15L - batch sparge - 75c

Gjærtype

us-05

Gjærmengde

2 pakker - rehydrert

Informasjon om gjæring

Pitch gjæren 17c. 18c i 5 dager - SG - 1.012
Tørrhumle i - begynne å heve temperaturen - 0.5c hver 12 timer til 22.
FG - 1.009. Cold crash i 4 dager.

Kommentarer


[BBcode]