Klasse
7A Weizen/Weissbier
Brygget
5. februar 2018
Flasket
13. februar 2018
Alkoholstyrke
5,25%
Farve (EBC)
13
OG/FG
1,053 / 1,013
Bitterhet (IBU)
12,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
16,0l
Mengde ferdig øl
12,0l
Gjærbare ingredienser

67% Wheat Blanc
30% Pilsen
3% Caramunich 3

Humle og krydder

Tettnang @ 90 min

Andre ingredienser

H3PO4, CaCl, CaSo4, vann, Servomyces

Meskeinformasjon

30min @63C med halv grist og halv vannmengde
15min @43C tilsatt resten av malt og vann
10min @50C
30min @63C
60min @72C
+ utmesk

Tempøkning 1C/min

Gjærtype

WY3068 + WLP380

Gjærmengde

35 + 25ml

Informasjon om gjæring

Pitch 17C 1.25C/6t opp til 22C.

Kommentarer


[BBcode]