Klasse
13D Andre røykøl (basistype 10D Saison)
Ekstra ingredienser
Brygget
17. februar 2016
Flasket
2. mars 2016
Alkoholstyrke
6,8%
Farve (EBC)
17
OG/FG
1,060 / 1,010
Bitterhet (IBU)
29,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

Maris Otter
Flaked oats
Peated malt
Rye
Cararye
Caramalt

Humle og krydder

EKG

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

66 grader i 60 min

Gjærtype

WLP565

Gjærmengde

369 milliarder

Informasjon om gjæring

fra 20 som øker jevnt opp til 25 etter ca 8 dager hvor den holdes 3 dager og går ned til 20 igjen over tre dager

Kommentarer


[BBcode]