3000 g Maris Otter
2000 g Pale ale
300 g Munich Dark
200 g Vienna
100 g Crystal malt 120 EBC
100 g Hvetemalt
50 g Sjokolademalt (for farge)
550 g DME
100 g sukker
FWH: 37 g Citra
15 min: 35 g Amarillo, 35 g Centennial, 25 g Citra
5 min: 40 g Amarillo, 40 g Centennial, 30 g Citra
0 min: 50 g Amarillo, 50 g Centennial, 40 g Citra
Dry hop 5 dager: 50 g Amarillo, 40 g Centennial, 40 g Citra, 14 g Cascade
1/3 Protafloc-tablett
Gjærnæring
Brewer's Clarex
Gelatin
40 grader mash in
64 grader i 90 min
78 grader i 10 min
YeastBay Vermont Ale
470 mrd/ml/*P
Pitchet på 17 grader med naturlig stigning til 20 grader. Økt til 21 etter 3 døgn, videre til 23 etter 4 døgn.
Coldcrash+gelatin
Brygget på Speidel 20 l.
Denne gjæren fungerer godt sammen med typiske vestkysthumler, men gjærer ikke like mye ut som f.eks. WLP001. Derav navnet Sweet Conan.