Klasse
4G Kölsch
Brygget
29. desember 2015
Flasket
6. februar 2016
Alkoholstyrke
4,0%
Farve (EBC)
5
OG/FG
1,053 / 1,019
Bitterhet (IBU)
28,0 ()
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
18,0l
Gjærbare ingredienser

3,0 kg Pilsner Malt
1,61 kg Wiener
790 g Weizen
200 g Surmalt

Humle og krydder

49,4 g Spalter Select med 4,2% Alpha.
15,5 g Magnum med 13,4% Alpha.

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

59 grad: Innmesking
57 grad: 10 min.
63 grad: 45 min.
72 grad: 20 min.
78 grad: Avmesking

Gjærtype

Wyeast 2565 Kølsch

Gjærmengde

1 pakke

Informasjon om gjæring

Hovedgjæring: 4 dager på 22 grader.
Tapper over på fat med restextrakt.
Lagring:
4 uke på 4 grader.
2 uke på 0,5 grader.

Kommentarer


[BBcode]