Klasse
12E Berliner weisse
Brygget
26. juli 2017
Flasket
9. august 2017
Alkoholstyrke
4,0%
Farve (EBC)
15
OG/FG
1,038 / 1,008
Bitterhet (IBU)
8,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
140,0l
Mengde ferdig øl
135,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsnermalt
Hvetemalt

Humle og krydder

Tettnang

Andre ingredienser

Kirsebær
Melkesyre
Gjærnæring
Klarningsmiddel

Meskeinformasjon

Mesket på 66 grader i 75 min.
Utmesk på 78 grader á 10 min
Kontinuerlig skylling.

Gjærtype

Safale US-05

Gjærmengde

69 gram

Informasjon om gjæring

Gjæret på 18,5 grader i 14 dager.

Kommentarer

Det anbefales at bunnfall roteres/ristes inn i øl for å få med alt av smaker/kirsebær.


[BBcode]