Klasse
13E Andre tilsetninger (basistype 6B Amerikansk IPA)
Ekstra ingredienser
lynghonning
Brygget
13. januar 2013
Flasket
27. januar 2013
Alkoholstyrke
6,8%
Farve (EBC)
42
OG/FG
1070 / 1018
Bitterhet (IBU)
100,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
21,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

Maris Otter
Munich light
Caramel light
Caramalt
Vienne
Black patent
Wheat flaked
Lynghonning

Humle og krydder

Warrior
Citra
Galaxy
Amarillo
Simcoe
Magnum
Cascade
Kohatu

Totalt 180gr intervall i koking + knockout, 70gr tørrhumle 8 dager sekundærgjæring(kullsyregasset 2 x døgnet første 3 dager)

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Ett trinns, innmesking 75 grader, holdes 90min 67 grader, siling 78 grader 30 min, 12 liter "strike" vann

Gjærtype

WLP007

Gjærmengde

2 rør

Informasjon om gjæring

1,5 lit. starter, 150gr spraymali extra light, vitalisering 7 timer i romtemp på stirplate, OG 1.040,

Kommentarer

Lynghonning tilsatt ved knockout. Karbonert 14 dager 21 grader. Lagret kjølig 10-14 grader.


[BBcode]