Etter 1 uke gjæring ble det lagt til 1L Pasjonsfruktpuree fra Select som hevet FG med 0.011 og da gjæret ned igjen i påfølgende uke.
10 g Cascade (7%) ved start kok til slutt kok, hadde totalt 20 minutt kok.
Før koking hadde jeg i 1L Biola i vørteren og lot det surne i 24 timer på 45 grader, før 20 minutt kok.
45 min på 68 grader, 15 min på 78 grader.
Safale 0-5
11.5g Tørrgjær
1 uke på 20 grader, la til puree, stod 4 dager på 20 grader så 3 dager på 22 grader.
Denne har jeg vært veldig spent på, med denne så er formålet å sjokkere. Ved første blikk er den mørk og kan minne om en stout med høy alkoholprosent, men ved lukt og smak så er den syrlig og frisk med en smak av pasjonsfrukt. Man kan vel sette den i kategorien "Imperial Berlinerweisse", men på 4.2 så vil jeg kun kalle den en Passionfruit Berlinerweisse.