Klasse
7A Weizen/Weissbier
Brygget
5. september 2017
Flasket
17. september 2017
Alkoholstyrke
5,2%
Farve (EBC)
9
OG/FG
1052 / 1012
Bitterhet (IBU)
13,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
62,0l
Mengde ferdig øl
54,0l
Gjærbare ingredienser

7500g Wheat
6000g Pilsner
1500g Munich 20EBC

Humle og krydder

15g Magnum 12,5% @ 60 min
19g Magnum 10,2% @ 60 min
37g Saaz 3,4% @ 15 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

55 grader i 20 min
66 grader i 45 min
77 grader i 10 min
Dobbel dekoksjon.

Gjærtype

WLP300

Gjærmengde

550 mld celler

Informasjon om gjæring

17 grader i 14 dager

Kommentarer


[BBcode]