Klasse
1A Moderne lys lager
Brygget
16. januar 2016
Flasket
10. februar 2016
Alkoholstyrke
5,5%
Farve (EBC)
7,7
OG/FG
1,050 / 1,008
Bitterhet (IBU)
60,0 (O)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
60,0l
Mengde ferdig øl
50,0l
Gjærbare ingredienser

Malt

Humle og krydder

140g Hallertauer mittelfruh 60min
80g Hallertauer mittelfruh 30min
40g Cascade 30 min
40g Cascade 1 min
40g Hallertauer Mittelfruh 1min

Andre ingredienser

Irish moss 1 klype

Meskeinformasjon

63 grader celsius 10 min
67 grader celcius 50 min
76 grader celcius 15min

Gjærtype

M84 bohemian lager

Gjærmengde

40g

Informasjon om gjæring

12 grader celcius 22 dager
20 grader celcius utgjæring 3 dager

Kommentarer

Brukte Brewers Friend for beregning av IBU og EBC. Brukte noe humle som hadde vært fryst en stund, og har derfor trukket fra litt på bitterhet i forhold til hva BF sa.


[BBcode]