Klasse
13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 10B Lys sterk belgisk ale)
Ekstra ingredienser
Appelsinkskall
Brygget
10. april 2013
Flasket
24. mai 2013
Alkoholstyrke
8,0%
Farve (EBC)
12
OG/FG
66 / 6
Bitterhet (IBU)
21,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
50,0l
Mengde ferdig øl
45,0l
Gjærbare ingredienser

11 kg pale malt
2 kg pilsner malt
2 kg hvetemalt
1 kg caramel/Crystal malt
700g malt dextrine

Humle og krydder

100 g Fuggles
100 g Northern Brewer

Andre ingredienser

800 g oppkuttet appelsinskall

Meskeinformasjon

66 grader i 70 min
76 grader i 10 min.

Gjærtype

WLP530 Abbey ale yea

Gjærmengde

3 rør i gjærstarter

Informasjon om gjæring

20-22 grader

Kommentarer


[BBcode]