Klasse
6B Amerikansk IPA
Brygget
3. mars 2013
Flasket
17. mars 2013
Alkoholstyrke
6,3%
Farve (EBC)
28
OG/FG
1058 / 1010
Bitterhet (IBU)
96,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

Pale Malt 7 EBC, 4000 g
Vienna 7 EBC, 1000 g
Cara Crystal 120 EBC, 1000 g
Cara Pils 37 EBC, 150 g

Humle og krydder

Columbus 16% alpha 20 g 60 minutes
Simcoe 13% alpha 20 g 60 minutes
Chinook 12.6% alpha 20 g 45 minutes
Centennial 10% alpha 20 g 30 minutes
Citra 11% alpha 20 g 15 minutes
28 gr. Amarillo Gold10 min
72 gr. Amarillo Gold 0 min.
59 gr. Simcoe 0 min
Tørrhumling Simcoe 135 gr. 7 dager

Andre ingredienser

1ts Irish Moss 10 min.
Gjærnæring kok 10 min

Meskeinformasjon

66 grader 60 minutter. 15 l. mesk 75 gr., 25 l skyll 75 gr.

Gjærtype

WLP001 California Ale

Gjærmengde

Starter av ett rør gjær, stått halvannet døgn. + 2 rør rett i bøtten

Informasjon om gjæring

Gjæret ved ca. 16 - 18 grader i 14 dager. Deretter på flaske ved ca. 18 - 20 grader i 14 dager

Kommentarer

Hele humleplanen/kilden er her: http://www.homebrewtalk.com/f69/hopslam-clone-219599/

Dette var ment å være en mild kopi av Hopslam (ABV 10%)


[BBcode]