Pale Malt 7 EBC, 4000 g
Vienna 7 EBC, 1000 g
Cara Crystal 120 EBC, 1000 g
Cara Pils 37 EBC, 150 g
Columbus 16% alpha 20 g 60 minutes
Simcoe 13% alpha 20 g 60 minutes
Chinook 12.6% alpha 20 g 45 minutes
Centennial 10% alpha 20 g 30 minutes
Citra 11% alpha 20 g 15 minutes
28 gr. Amarillo Gold10 min
72 gr. Amarillo Gold 0 min.
59 gr. Simcoe 0 min
Tørrhumling Simcoe 135 gr. 7 dager
1ts Irish Moss 10 min.
Gjærnæring kok 10 min
66 grader 60 minutter. 15 l. mesk 75 gr., 25 l skyll 75 gr.
WLP001 California Ale
Starter av ett rør gjær, stått halvannet døgn. + 2 rør rett i bøtten
Gjæret ved ca. 16 - 18 grader i 14 dager. Deretter på flaske ved ca. 18 - 20 grader i 14 dager
Hele humleplanen/kilden er her: http://www.homebrewtalk.com/f69/hopslam-clone-219599/
Dette var ment å være en mild kopi av Hopslam (ABV 10%)