Klasse
2G Klassisk røykøl
Brygget
29. september 2013
Flasket
29. oktober 2013
Alkoholstyrke
5,0%
Farve (EBC)
28
OG/FG
1056 / 1016
Bitterhet (IBU)
24,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
45,0l
Mengde ferdig øl
40,0l
Gjærbare ingredienser

5,720 kg Røykmalt
2,150 kg Munich-malt
2,150 kg Pilsnermalt
0,830 kg Krystallmalt
0,760 kg Hvetemalt
0,140 kg Sjokolademalt

Humle og krydder

59 g Nordbrauer (8,5%) 60 min.
39 g Hallertauer Hersbrücker (5,9%) 10 min
39 g Saaz (3,7%) 1 min.

Andre ingredienser

1 Whirlfloc tablett 15 min
2 ts. gjærnæring

Meskeinformasjon

90 min. på 65 % infusjonsmesking

Gjærtype

German Lager WLP830

Gjærmengde

1 rør, 3 l. starter

Informasjon om gjæring

3 uker på 9 grader, 1 uke på 18 grader

Kommentarer


[BBcode]