Klasse
10B Lys sterk belgisk ale
Brygget
24. mars 2012
Flasket
20. april 2012
Alkoholstyrke
8,0%
Farve (EBC)
9,7
OG/FG
1071 / 1010
Bitterhet (IBU)
31,6 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
54,0l
Mengde ferdig øl
46,0l
Gjærbare ingredienser

6,50 kg Pale malt
6,50 kg Pilsner malt
1,60 kg Kandissukker- lys
0,25 kg Vanlig sukker

Humle og krydder

80,00 gm Styrian Goldings [5,40 %] (70 min)
80,00 gm Saaz [4,00 %] (50 min)
20,00 gm Saaz [4,00 %] (5 min)

Andre ingredienser

1,00 tsp Yeast Nutrient (Boil 10,0 min)
2,00 tsp Irish Moss (Boil 10,0 min)

Meskeinformasjon

90 minutter ved 66C
2,00 tbsp PH 5.2 Stabilizer

Gjærtype

White Labs WLP570

Gjærmengde

2 glass hvert glass i 3L starter

Informasjon om gjæring

7 dager ved 20C.

Kommentarer


[BBcode]