3,74 kg Pale malt, Maris Otter (5,9 EBC)
0,48 kg Castle Crystal (150 EBC)
0,41 kg Castle Munich (25 EBC)
0,06 kg Castle Roasted Barley (1200 EBC)
26,84 g East Kent Goldings (6,5%) 90 min
Gjærnæring, 0,25 ts
Irish Moss, 3 g
BIAB
Infusjonsmesk, 69 grader i 90 min.
Utmesk, 77 grader i 15 min.
Batch sparge med kaldt vann, klemte ut siste rest av posen.
Danstar Nottingham
1 pakke
14 grader i 4 døgn, 16 grader i 14 døgn, cold crash i 3 døgn. Økning til romtemp. før flasking og flaskemodning på mellom 10 og 15 grader i ca 3 måneder.
Split batch med to forskjellige gjærtyper. Oppskriften er beskrevet med halverte mengder her ift. den egentlige mesken for at det skal stemme opp mot gjærmengde.