Klasse
3A Helles bock/Maibock
Brygget
11. januar 2015
Flasket
26. januar 2015
Alkoholstyrke
6,2%
Farve (EBC)
16
OG/FG
1,064 / 1,016
Bitterhet (IBU)
25,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
50,0l
Mengde ferdig øl
40,0l
Gjærbare ingredienser

7000g pilsner malt
3000g carapils
1800g munich malt

Humle og krydder

96g Hallertauer Mittelfrüh, 60 min
56g Hersbrucker, 10 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

57 grader 30 min
63 grader 20 min
71 grader 20 min
78 grader 10 min

Gjærtype

WLP 833 German bock

Gjærmengde

4

Informasjon om gjæring

10 grader 13 dager
18 grader 2 dager

Kommentarer


[BBcode]