Klasse
10B Lys sterk belgisk ale
Brygget
11. desember 2013
Flasket
9. februar 2014
Alkoholstyrke
7,2%
Farve (EBC)
8
OG/FG
1070 / 1015
Bitterhet (IBU)
31,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
18,0l
Gjærbare ingredienser

4680 Pilsner malt EBC 2,8
600 Hvetemalt EBC 5
500 Rug malt EBC 6
220 Hvete flaket EBC 3,2
1250 Candy sugar EBC 100

Humle og krydder

45 gr Tettnanger 5,9, tid 01:00
30 gr Saaz 3,3, tid 00:05
10 gr Columbus tid 00:00

Andre ingredienser

1,6 gr CaCl2 Kalsiumklorid
3,3 gr CaSO4 Kalsiumsulfat
6,0 gr Klar urt
2,4 gr Wyeast gjærnæring
15,4 gr 5,2 pH Stabilizer

Meskeinformasjon

65 grader i 75 min
78 grader i 20 min

Gjærtype

WLP530 Abbey Ale

Gjærmengde

2 rør

Informasjon om gjæring

19-21 grader i 14 dager

Kommentarer


[BBcode]