Klasse
7A Weizen/Weissbier
Brygget
31. januar 2018
Flasket
14. februar 2018
Alkoholstyrke
5,1%
Farve (EBC)
8
OG/FG
1050 / 1014
Bitterhet (IBU)
13,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
26,0l
Mengde ferdig øl
25,0l
Gjærbare ingredienser

Wheat malt 3 kg
Pale malt 1.5 kg
Wheat torrified 1 kg
Wheat flaked 1.5 kg

Humle og krydder

Hallertauer mittelfruhe

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

50 grader i 30 min
67 grader i 60 min
78 grader i 15 min

Gjærtype

WLP 300

Gjærmengde

400 ml slurry

Informasjon om gjæring

Gjæret på 17 grader i 14 dager

Kommentarer

Gjæret på flaske
8 g sukker pr liter


[BBcode]