Klasse
2C Märzen
Brygget
7. februar 2015
Flasket
24. februar 2015
Alkoholstyrke
6,2%
Farve (EBC)
35
OG/FG
60 / 15
Bitterhet (IBU)
28,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
113,0l
Mengde ferdig øl
89,0l
Gjærbare ingredienser

weyermann viennamalt ebc 8 15000g
weyermann munchener malt ebc 25 10000g
muntons crystall malt ebc 180 750 g

Humle og krydder

hellertau perle blomst 7% 143g i 60 min
hellertau hersbucker 1,6% 100g 20min
hellertau hersbucker 1,6% 100g 2min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

65gr i 60 min
siling i 90 min

Gjærtype

saflager w-34/70

Gjærmengde

57,5g

Informasjon om gjæring

Gjæret i 11 gr i 17 dager
Etterkarbonert i 18 dager ved 11gr
kjøling ved 4gr

Kommentarer

Ølet er ment å være i øverste skikt av en marzenH


[BBcode]