Klasse
6B Amerikansk IPA
Brygget
26. januar 2013
Flasket
8. februar 2013
Alkoholstyrke
7,1%
Farve (EBC)
0
OG/FG
1068 / 1015
Bitterhet (IBU)
80,0 (D)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

5000g marris Otter
700g White Wheat
200g Caramalt
200g Crystal
350g Munich Malt
200g Biscuit Wheat

Humle og krydder

35g Bravo 90min
30g Bravo 30min
35g Cascade 15 min
35g Cascade 5 min
35g Cascade 1 min
30g Cascade 14 dg tørrhumling

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

MI 38C, 5 min 52C, 30min 62C, 30min 66C, 30min 72C, 10 min 77C

Gjærtype

White Labs Wlp001

Gjærmengde

2 rør

Informasjon om gjæring

20 grader celsius 13 dager

Kommentarer

Brygger og medbrygger er likestilt i forhold til ølets opprinnelse og produksjon.


[BBcode]