Klasse
11B Mørk sterk belgisk ale
Brygget
21. mars 2014
Flasket
3. april 2014
Alkoholstyrke
7,9%
Farve (EBC)
39
OG/FG
1076 / 1016
Bitterhet (IBU)
29,3 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
45,0l
Mengde ferdig øl
40,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsmalt, 10 kg
Munich type 2, 3 kg
krystall 120. 0,8 kg
Spesial B, 0,5 kg

Humle og krydder

Target, pellet, 50 g, alfa: 10,73%, kok 60 min
hallertau mittelfruh, pellet, 88 g, alfa: 4,6%, kok 10 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

75 minutter ved 66 grader

Gjærtype

1214 Begian Abbey

Gjærmengde

700 milliarder

Informasjon om gjæring

13 dager ved 20 grader

Kommentarer

5,75 gram sukker per liter til karbonering


[BBcode]