Klasse
6B Amerikansk IPA
Brygget
19. januar 2014
Flasket
2. februar 2014
Alkoholstyrke
6,9%
Farve (EBC)
19
OG/FG
1,066 / 1,014
Bitterhet (IBU)
98,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
30,0l
Mengde ferdig øl
19,5l
Gjærbare ingredienser

5,4 kg Maris Otter Pale Malt 5 EBC
400 g Crystal Malt 120 EBC
200 g Hvete Malt 5 EBC

Humle og krydder

30 g Amarillo pellets 8% AA (60 min)
25 g Citra pellets 10,55% AA (60 min)
30 g Amarillo pellets 8% AA (15 min)
20 g Citra pellets 10,55% AA (15 min)
20 g Cascade blomst 6,61% AA (15 min)
20 g Amarillo pellets 8% AA (10 min)
40 g Citra pellets 10,55% AA (10 min)
20 g Amarillo pellets 8% AA (tørrhumle 7 dager)
15 g Citra pellets 10,55% AA (tørrhumle 7 dager)
20 g Cascade blomst 6,61% AA (tørrhumle 7 dager)

Andre ingredienser

Irish moss
Klarningsmiddel

Meskeinformasjon

75 min på 67 grader så 20 min på 72 grader

Gjærtype

Safale US-05

Gjærmengde

1 pakke

Informasjon om gjæring

Romtemperatur (ca 20 grader) i 14 dager

Kommentarer


[BBcode]