Klasse
5G Old ale
Brygget
12. januar 2014
Flasket
26. januar 2014
Alkoholstyrke
6,7%
Farve (EBC)
35
OG/FG
1,071 / 1,020
Bitterhet (IBU)
50,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,5l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

4 kg palemalt
1 kg ambermalt
0.5 kg carared
0.25 kg brown malt
0.25 kg krystall 120L
0.5 kg demerarasukker

Humle og krydder

60 min - 25 gram Target (11%)
30 min - 20 gram EKG (6.4%)
30 min - 30 gram EKG (6.4%)

Andre ingredienser

0.5 whirfloc tablet
0.5 teskje gjærnæring

Meskeinformasjon

Mesket inn med 26 liter på 67 grader.
60 minutter på 67 grader.
Utmesk på 76 grader.
Skylte med 6 liter vann på 78 grader.

Gjærtype

1318 London Ale III

Gjærmengde

Yeastcalc Starter

Informasjon om gjæring

Gjæret i to uker på 19 grader.

Kommentarer


[BBcode]