Klasse
7A Weizen/Weissbier
Brygget
4. februar 2013
Flasket
25. februar 2013
Alkoholstyrke
5,5%
Farve (EBC)
6
OG/FG
1050 / 1008
Bitterhet (IBU)
12,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

Wheat Malt 3 EBC 2250 g
Pilsner Malt 3 EBC 2250 g
Munich Malt 15 EBC 75 g

Humle og krydder

Magnum 14% 7 g 60 minutes

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

1: 3 kg av 4,5 kg av maltet ble først mesket på 60 grader i 30 min.
2: Dette ble så helt over i en annen tank og blandet med resten (1,5 kg) av malten og en del kaldt vann til en temperatur på ca. 37 grader. 30 min.
3. Resten av vannet ble helt i til temperaturen nådde 65-66. 30 min.

Gjærtype

WLP300

Gjærmengde

Informasjon om gjæring

21 dager på 21 grader.

Kommentarer

Brygget av Jorg Solheim, Bjarke Vang og Pål Rolfsen.


[BBcode]