Klasse
9E Imperial stout
Brygget
10. februar 2017
Flasket
24. februar 2017
Alkoholstyrke
9,3%
Farve (EBC)
100
OG/FG
1097 / 1028
Bitterhet (IBU)
47,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

munich lys
munich mørk
carafa 1
carafa 3
darkcrystal
roasted barley
torrified wheat
lys DME
sukker

Humle og krydder

magnum 60 min
ekg 15 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

caco3
natron
66gr 45 min
78 gr 10 min
10 liter skyll

Gjærtype

us 05

Gjærmengde

33 gr

Informasjon om gjæring

18 grader i 4 dgr
22 i 10 dgr

Kommentarer

serveres på 12 grader


[BBcode]