4500 gram Bestmalz pale ale
900 gram Bestmalz pale munich
250 gram Weyermann biscuit
250 gram Fawcett pale crystal
85 gram Fawcett pale chocolate
15 gram Northern brewer 10,5 % 60 minutter
20 gram Northern brewer 10,5 % 10 minutter
15 gram Cascade 6,5 % 10 minutter
15 gram Amarillo 12 % 10 minutter
20 gram Northern brewer 10,5 % 1 minutt
15 gram Cascade 6,5 % 1 minutt
15 gram Amarillo 12 % 1 minutt
1 teskje Irish moss 10 minutter
Mesket i en time ved ca. 65 grader
White labs wlp810
2 pakker i 1.2 liter starter
Primærgjæring ved 15 og opp til 17 grader over en uke. Deretter 2 uker ved 18 grader. Flasker karbonert ved 18 grader.
Delvis stuck mash ved skylling. Mye trub. Kan ha gitt noe preg på ferdig produkt.