Klasse
6B Amerikansk IPA
Brygget
12. februar 2017
Flasket
1. mars 2017
Alkoholstyrke
6,4%
Farve (EBC)
19
OG/FG
1,058 / 1,009
Bitterhet (IBU)
45,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
10,0l
Mengde ferdig øl
9,0l
Gjærbare ingredienser

Best Pale Ale Malt (5,9 EBC) 79,3 %
Best Munich Malt Lys (15,0 EBC) 6,9 %
Biscuit Malt (45,3 EBC) 6,9 %
Crystal Malt (120,0 EBC) 3,4 %
Oats, Flaked (2,0 EBC) 3,4 %

Humle og krydder

2 g/l Amarillo, pellets @ 20 minutter
1 g/l Citra, pellets @ 10 minutter
0.7 g/l Amarillo, pellets @ 10 minutter
1.7 g/l Amarillo, pellets @ 2 minutter
1 g/l Citra, pellets @ 2 minutter
2 g/l Grapefrukt-zest @ 1 minutt
2 g/l El Dorado, pellets @ tørrhumling, 5 dager
1 g/l Citra, pellets @ tørrhumling, 5 dager

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Meskes ved 67 grader i 60 minutter

Gjærtype

Safale US-05

Gjærmengde

1 pk

Informasjon om gjæring

Gjæres ved 16 grader i 14 dager

Kommentarer


[BBcode]