Klasse
9C Foreign extra stout
Brygget
8. februar 2016
Flasket
9. mars 2016
Alkoholstyrke
6,9%
Farve (EBC)
95
OG/FG
1,070 / 1,017
Bitterhet (IBU)
58,0 (R)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
29,5l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

5.9 kg Maris Otter Pale
680 g Black Patent
525 g Crystal 90L
315 g Carapils
315 g Wheat Malt
200 g Munich Light
115 g Munich Dark
52 g Roasted Barley

Humle og krydder

90min 30g Chinook
30min 30g Willamette
5min 30g Northern Brewer

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

60min 66 grader
15min 74 grader
20min 77 grader vask

Gjærtype

WLP007

Gjærmengde

450 Milliarder

Informasjon om gjæring

15 dager på 19.4 grader

Kommentarer


[BBcode]