Klasse
8A Dry stout
Brygget
7. januar 2017
Flasket
30. januar 2017
Alkoholstyrke
5,4%
Farve (EBC)
105
OG/FG
1,056 / 1,015
Bitterhet (IBU)
25,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
21,5l
Gjærbare ingredienser

5,3 kg Maris Otter
0,85 kg Roasted Barley
0,66 kg Carapils
0,22 kg Havre
0,15 kg Acid

Humle og krydder

15 gram Columbus 60 min
20 gram Fuggles 60 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

60 min på 65 grader
10 min på 76,7 grader

Gjærtype

Wyeast 1084,A10

Gjærmengde

ca 240 bill celler

Informasjon om gjæring

Pitch på 16,5 grader
2 dager på 17,5 grader
2 dager på 18,5 grader
Så 20 grader frem til flasking

Kommentarer


[BBcode]