Klasse
7C Belgisk wit
Brygget
10. januar 2013
Flasket
25. januar 2013
Alkoholstyrke
5,3%
Farve (EBC)
8
OG/FG
1052 / 1012
Bitterhet (IBU)
20,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
245,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

2.1kg Flakket hvete
2.1kg Pilsner malt
400g Flakket havre
110g Munich type I malt

Humle og krydder

27g Hallertau Hersbrucker 5,9% 60 minutter

Andre ingredienser

14g korriander
7g bitter appelsinskal
14g søt appelsinskal
5 teposer kamille

Meskeinformasjon

50C i 15 minutter
68C i 75 minutter
76C i 10 minutter

Gjærtype

WLP400

Gjærmengde

1 pakke i 1,5 liter starter

Informasjon om gjæring

20C i 15 dager

Kommentarer


[BBcode]