Klasse
12A Gueuze lambic
Brygget
12. mars 2017
Flasket
18. mai 2017
Alkoholstyrke
7,0%
Farve (EBC)
3,4
OG/FG
54 / 1
Bitterhet (IBU)
12,0 ()
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
16,0l
Mengde ferdig øl
10,5l
Gjærbare ingredienser

Pilsner malt, hvete malt, havre, pale malt.

Humle og krydder

Gammel humle til ca 12 IBU.
50g Simcoe tørrhumling en uke før flaskene.

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

54 grader 10 min
67 grader 90 min
75 grader 10 min

Gjærtype

Wyeast 3763 Roselare

Gjærmengde

1 pakke

Informasjon om gjæring

Gjeret først med Mangrove Jack M84 en uke.
2 mnd på Roselare.

Kommentarer

Flaske karbonert


[BBcode]