Klasse
9B Amerikansk barley wine
Brygget
1. mai 2011
Flasket
18. juni 2011
Alkoholstyrke
11,9%
Farve (EBC)
44
OG/FG
1110 / 1019
Bitterhet (IBU)
96,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
30,0l
Mengde ferdig øl
24,0l
Gjærbare ingredienser

Pale Malt 7 EBC 6840 g
Munich Malt 20 EBC 1000 g
Crystal Malt 150 EBC 300 g
Dark Crystal 400 EBC 300 g
Special B 230 EBC 100 g
Maris Otter Pale Malt 5 EBC 2160 g
Cara Rye Malt 100 EBC 300 g

Humle og krydder

Columbus 13% alpha 90 g 60 minutes
Columbus 13% alpha 50 g 10 minutes

Andre ingredienser

Irish moss

Meskeinformasjon

90 min på 65 grader

Gjærtype

American Ale

Gjærmengde

halv liter slurry

Informasjon om gjæring

Fermented at 19 degrees C for 30 days.
Lagered at 12 degrees C for 700 days.

Kommentarer


[BBcode]