Klasse
3C Doppelbock
Brygget
9. januar 2015
Flasket
6. februar 2015
Alkoholstyrke
9,0%
Farve (EBC)
41
OG/FG
1,082 / 1,016
Bitterhet (IBU)
24,0 ()
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
52,0l
Mengde ferdig øl
48,0l
Gjærbare ingredienser

9,0 kg. Pilsnermalt
7,0 kg. Munichmalt
1,0 kg. Aromaticmalt
1,0 kg. Carared
0,8 kg. Melanoidinmalt
0,4 kg. Chocolatemalt
2,0 kg. lys spraymalt

Humle og krydder

45 g. Magnum 12,9% 60 min
10 g. Magnum 12,9% 45 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Mesking 64 °C i 70 min.
Utmesk 78 °C i 10 min

Gjærtype

WLP 833

Gjærmengde

1 rør i starter

Informasjon om gjæring

25 dager 10 °C
6 dager 18 °C

Kommentarer


[BBcode]