Klasse
13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 7C Belgisk wit)
Ekstra ingredienser
Bringebær
Brygget
5. juli 2014
Flasket
9. august 2014
Alkoholstyrke
5,2%
Farve (EBC)
8,2
OG/FG
1,046 / 1,006
Bitterhet (IBU)
16,7 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
35,0l
Mengde ferdig øl
33,5l
Gjærbare ingredienser

4 kg Pale Malt, Maris Otter
4 kg Hvetemalt

Humle og krydder

50 g Perle Boil 60,0 min
20 g Perle 5,0 min
40 g Appelsinskall, 5,0 min
30 g Korianderfrø, 5,0 min

Andre ingredienser

Batch splittet i 2, 17 liter ble bringebærøl ved tilsetting av 3,6 kg bringebær.

Meskeinformasjon

Mesking ved 64,4 grader, 24,5 l - 75 min

Utmesk/ skylling ved 75,5 grader 29,5 l - 20 min

Gjærtype

WLP400 Wit Ale

Gjærmengde

1,5l starter

Informasjon om gjæring

Primær: 5 dager 20 grader

Sekundær: 30 dager 20 grader med bringebær

Modning på flaske

Kommentarer


[BBcode]