Klasse
3B Bock
Brygget
7. november 2015
Flasket
2. januar 2016
Alkoholstyrke
6,7%
Farve (EBC)
49
OG/FG
68 / 17
Bitterhet (IBU)
25,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
40,0l
Mengde ferdig øl
37,5l
Gjærbare ingredienser

8350 gr. Pilsmalt, EBC 3,5
2034 gr. Vienna, EBC 6
1000 gr. Crystalmalt, EBC 120
370 gr. Crystal malt, EBC 400
208 gr. Caramalt, EBC 35
1000 gr. Spraymalt lys, EBC 12

Humle og krydder

30 gr. Amarillo Pellet, 8,85 tid 01:00
20 g. Saaz 2014, pellet, 2,88 tid 01:00
16 gr. Hallertau Mittelfruh, 3,9 tid 01:00
30 gr. Sterling pellet, 4 tid 00:10

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

67 grader 75 min
78 grader 30 min

Gjærtype

WLP833 German Bock

Gjærmengde

Slurry 539 ml

Informasjon om gjæring

9-10 grader i 27 dager
2 grader i 28 dager

Kommentarer


[BBcode]