Klasse
11A Belgisk dubbel/Bruin
Brygget
26. september 2017
Flasket
1. februar 2018
Alkoholstyrke
7,1%
Farve (EBC)
45
OG/FG
1,064 / 1,012
Bitterhet (IBU)
18,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
21,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

I mesk:
4810 g Pilsnermalt
450 g Munich Malt (Lys)
227 g Caramel Aromatic
227 g Caramunich I 90 EBC
227 g Special B

I kok:
454 g CBW Pilsen Light DME
340 g Belgisk Kandisukker D-90
227 g Hvitt sukker

Humle og krydder

60 g Tettnang pellets 3.3% @ 60 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

65°C i 60 min

Gjærtype

WLP530

Gjærmengde

250 mrd celler

Informasjon om gjæring

Sette gjær ved 17 °C.
Gjære ved 18 °C til 50% utgjæret.
Øk naturlig til 21 °C og la stå til ferdig.

Kommentarer


[BBcode]