Klasse
4B Engelsk best bitter
Brygget
20. oktober 2013
Flasket
18. mars 2014
Alkoholstyrke
4,8%
Farve (EBC)
22
OG/FG
1046 / 1012
Bitterhet (IBU)
32,0 (O)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
60,0l
Mengde ferdig øl
50,0l
Gjærbare ingredienser

10.000 kg Maris Otter Malt (88.5%)
0.600 kg Flaked Barley (5.31%)
0.400 kg Crystal 60 (3.54%)
0.300 kg Crystal 15 (2.65%)

Humle og krydder

65.0 g Willamette Pellet (5.5% Alpha) @ 60 Minutes (First Wort) (1.3 g/L)
30.0 g East Kent Golding Pellet (6.4% Alpha) @ 15 Minutes (Boil) (0.6 g/L)
35.0 g Willamette Pellet (5.5% Alpha) @ 15 Minutes (Boil) (0.7 g/L)
40.0 g East Kent Golding Pellet (6.4% Alpha) @ 2 Minutes (Boil) (0.8 g/L)
35.0 g Willamette Pellet (5.5% Alpha) @ 2 Minutes (Boil) (0.7 g/L)

Andre ingredienser

5.0 g CaCl2 (33%) - Calcium Chloride @ 120 Minutes (Mash)
5.0 g CaCO2 - (Mesk) - Kalsiumkarbonat @ 120 Minutes (Mash)
10.0 g CaSO4 - Calcium Sulfate / Gypsum @ 120 Minutes (Mash)
10.0 g NaHCO3 (Mesk) - Natriumbikarbonat @ 120 Minutes (Mash)

Meskeinformasjon

Party Gyle, second runnings

Gjærtype

WY1318

Gjærmengde

Slurry

Informasjon om gjæring

2 uker @ 17-20C

Kommentarer


[BBcode]