Klasse
7C Belgisk wit
Brygget
1. februar 2017
Flasket
17. februar 2017
Alkoholstyrke
5,2%
Farve (EBC)
7
OG/FG
1,047 / 1,008
Bitterhet (IBU)
22,7 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

2,40 kg Hvete Malt
2,40 kg Pilsner Malt

Humle og krydder

45,00 g Saaz [4,40 %] - 60 minutter
42,00 g Appelsinskall søt - 10 minutter
42,00 g Koriander(uknust) - 10 minutter

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Mesket på 64⁰C i 75 minutter.
Utmesk på 77⁰C i 5 minutter.

Gjærtype

WLP400

Gjærmengde

220 milliarder

Informasjon om gjæring

Startet gjæring på 19⁰C.
Øket til 24⁰C etter stormgjæring.

Kommentarer


[BBcode]