Klasse
10A Belgisk blond
Brygget
15. januar 2017
Flasket
2. februar 2017
Alkoholstyrke
6,7%
Farve (EBC)
11
OG/FG
1,060 / 1,011
Bitterhet (IBU)
28,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
19,5l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

3,8 kg Pale Malt
0,8 kg Hvetemalt
0,2 kg Caramalt (30 EBC)
0,2 kg Sukker (tilsatt noen dager etter brygging)

Humle og krydder

45 g Hallertauer Mittelfrueh (2,7 % AA) - 60 min
42 g Saaz (2,6 % AA) - 60 min

Andre ingredienser

1,9 gram Gypsum
1,0 gram NaCl

Meskeinformasjon

66 C (25 liter) i 65 minutter
74 C utmesk (10 min)

Gjærtype

WLP550

Gjærmengde

3 pakker

Informasjon om gjæring

Ca 20 grader i 14 dage

Kommentarer


[BBcode]