Klasse
6B Amerikansk IPA
Brygget
12. januar 2018
Flasket
22. januar 2018
Alkoholstyrke
6,6%
Farve (EBC)
7
OG/FG
1,064 / 1,014
Bitterhet (IBU)
78,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
15,0l
Mengde ferdig øl
11,5l
Gjærbare ingredienser

Pilsmalt 3,5ebc 3500g
Havregryn 300g

Humle og krydder

Co2 extrakt 61% 5ml @ 60min

Centenial 9,7%
Citra 13,8%
Mosaic 10,6%
Simcoe 13,5%
10g av hver på 10min, 20g av hver 15min steep og 20g av hver som tørrhumle 4dager før flasking.

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

BIAB m/21l vann.
Mesker på 66 grader i 60min, varmer opp til 78 grader og tar ut malten.

Gjærtype

us-05

Gjærmengde

1pk dehydreert

Informasjon om gjæring

Pitch på 17 grader og økert til 18 grader på dag to. Øker til 20 grader femte dag etter brygging og lar den stå der til flasking, ingen cc.

Kommentarer


[BBcode]