Klasse
4I Amerikansk amber
Brygget
31. januar 2016
Flasket
14. februar 2016
Alkoholstyrke
5,8%
Farve (EBC)
23,6
OG/FG
1,056 / 1,012
Bitterhet (IBU)
53,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
59,0l
Mengde ferdig øl
52,0l
Gjærbare ingredienser

Maris Otter pale malt, 10 kilo
Pale Crystal, 1 kilo
Crystal, 1 kilo
Munich malt, 1 kilo
Carafa special 3, 50 gram

Humle og krydder

90 gram Cascade (6,7%),
15 minutter
90 gram Equinox (13,9%),
15 minutter
90 gram Cascade (6,7%),
5 minutter
90 gram Equinox (13,9%),
5 minutter
90 gram Cascade (6,7%),
tørrhumling, 7 dager
90 gram Equinox (13,9%),
tørrhumling, 7 dager

Andre ingredienser

22 gram Kalsiumsulfat i mesk
11 gram CaCo3 i mesk
10 gram Kalsiumsulfat i skyllevannet
1 whirlfloctablett, 15 minutter kok
1 tsk Wyeast gjærnæring, 15 minutter kok

Meskeinformasjon

66 grader, 90 minutter
78 grader, 5 minutter

Gjærtype

WLP 001

Gjærmengde

2 rør, 3 l. starter

Informasjon om gjæring

18 grader i 7 dager
20 grader i 7 dager
20 grader i 14 dager, karbonering på flasker.

Kommentarer


[BBcode]