Munich Malt 15 EBC, 6400 g
Chocolate Malt 1000 EBC, 100 g
Dry Light Extract 8 EBC, 700 g
Cane Sugar (light) 20 EBC, 167 g (karboneringssukker)
Hallertauer Mittelfruh 4.5 %, 40 g - 60min
Hallertauer Mittelfruh 4.5 % 30g - 20min
CaCl2 (meskevann): 6 gram
CaCO3 (kun mesk): 4 gram
NaHCO3 (kun mesk): 8 gram (6 gram Natron)
PH før kok var va. 5,8 -5,7. PH i vørteren som ble satt til gjæring var ca 5,6.
Nosprage 42 liter meskevann.
68°C i 60 min
SafLager W-34/70
60 gram
9 grader i ca 14 dager, deretter en uke i romtemp.
Pitctemp på ca 14 grader.
1 min. med ren oksygen
Total tid på bygget var 4 timer, fra vann ble satt til oppvarming og til gjær var tilsatt.
700 gram DME i en liter vann.