Klasse
3A Helles bock/Maibock
Brygget
1. desember 2015
Flasket
22. desember 2015
Alkoholstyrke
7,2%
Farve (EBC)
14
OG/FG
1,067 / 1,012
Bitterhet (IBU)
22,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

Munich lys 15 EBC
German tradition Pilsner malt 2 EBC
Carapils 5 EBC
Melanoidin malt 70 EBC
Sauermalt 5 EBC

Humle og krydder

Magnum 13 AA
Tettnang 4 AA

Andre ingredienser

Vann,

Meskeinformasjon

Innmesk på 60C. Kjapt opp til 63C. Tok av en liten dekoksjon, og kokte opp. Hevet temp til 72C for en kort rest.
Utmesk på 78C

Gjærtype

WLP833

Gjærmengde

666 Milliarder celle

Informasjon om gjæring

Pitchet på 8C og holdt den der i 4 dager.
2 dager på 10 grader.
2 dager på 12 grader
Resten på 14 grader.

Kommentarer


[BBcode]