Klasse
13E Andre tilsetninger (basistype 5B Amerikansk brown ale)
Ekstra ingredienser
Kaffe
Brygget
18. februar 2016
Flasket
4. mars 2016
Alkoholstyrke
6,0%
Farve (EBC)
48
OG/FG
1,058 / 1,019
Bitterhet (IBU)
26,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

4,5 kg Maris Otter
0,7 kg Havremalt
0,4 kg Crystal 150
0,3 kg Castle Lys kaffemalt
0,3 kg Melanoidinmalt
0,2 kg Castle Mørk Kaffemalt
0,15 kg Dark Crystal (240 EBC)
0,1 kg Carafa 1

Humle og krydder

15 g Willamette FWH 60 min
15 g CTZ 60 min
35 g CTZ 0 min
35 g Willamette 0 min

Andre ingredienser

2 l Kaffe av typen Colombia kjøpt på Supreme Roastworks. Presset rett inn i keg vha. 8 pressinger med Aeropress.
Konsentrasjon: 70 g/l

Brukt Brewbrite og gjærnæring.
Tilsatt ren O2 før gjærign

Meskeinformasjon

67*C i 60 min
76*C skylling i 10 min

Gjærtype

WLP013

Gjærmengde

200 milliarder

Informasjon om gjæring

Gjæret i romtemp, deretter keg'et og satt ved 4*C

Kommentarer


[BBcode]