Klasse
5D Altbier
Brygget
16. januar 2016
Flasket
14. februar 2016
Alkoholstyrke
4,9%
Farve (EBC)
29
OG/FG
1,050 / 1,015
Bitterhet (IBU)
29,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
16,0l
Mengde ferdig øl
15,0l
Gjærbare ingredienser

3000g Pilsner malt
800g Munich II
200g Caramunich 120
50g Carafa special II

Humle og krydder

20g Perle (7,7%) - 60 min
13g Perle - 15 min

Andre ingredienser

1/2 Protafloc
1/2 tsk gjærnæring

Meskeinformasjon

BIAB, 90 minutter ved 66C.

Gjærtype

WLP810

Gjærmengde

1,2 liter starter.

Informasjon om gjæring

13C i 4 uker.

Kommentarer


[BBcode]