Klasse
1D Tysk pilsener
Brygget
11. september 2017
Flasket
8. oktober 2017
Alkoholstyrke
5,4%
Farve (EBC)
5,8
OG/FG
1,050 / 1,009
Bitterhet (IBU)
33,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

Tysk pilsnermalt 4100 g
Aciduated malt 200 g
Flaket bygg 200 g
Melanoidin malt 100 g

Humle og krydder

Magnum 15 g @ 60 min
Mittelfruh 25 g @ 15 min
Mittelfruh 25 g @ 5 min

Andre ingredienser

Whirlfloc
Gjærnæring
Clarex i gjæringskar

Meskeinformasjon

65 grader i 70 min
78 grader i 10 min

Gjærtype

Saflager W34/70

Gjærmengde

3 pakker, rehydrert

Informasjon om gjæring

7 dager på 9 grader
9 dager på 10 grader
3 dager på 16 grader

Kommentarer


[BBcode]